paardencoaching, paarden-coaching, coaching met paarden Sascha Schalkwijk
De Coaches

Paarden zijn prooidieren. Hun leven hangt af van de kudde. Ze zijn bereid een ander te volgen, mits de ander hen een gevoel van veiligheid geeft. Met tegenstrijdige signalen kunnen ze niets. Zo maken de paarden je bewust van je eigen gedachten, je gevoelens en je eigen kunnen. Ze maken je bewust van hoe belangrijk het is om jezelf te zijn. De paarden brengen je dichter bij wie jij in de kern bent.

Sascha Schalkwijk vertaalt de reacties van de paarden, eventueel samen met één of meer collega coaches.

Sascha is gespecialiseerd in paardencoaching. Ze ondervond hoe waardevol de lessen van haar paarden zijn en is zich gaan verdiepen in hun spiegelende kracht. Dat heeft haar passie. Het sluit ook aan bij haar achtergrond, haar universitaire studie Psychologie & Management (Masters Degree) en haar jarenlange ervaring in het geven van management- en communicatietrainingen. Haar paarden helpen haar steeds in ontwikkeling te blijven.
Sascha is gecertificeerd EAGALA paardencoach (Equine Assisted Growth and Learning Association). Met oog op het welzijn van de paarden heeft zij zich verder ontwikkeld als EAPD coach (Equine Assisted Personal Development), en gecertificeerd Chris Irwin trainer.